2023 sesongen..


E Bos (bildet) har levert 1 x 1 AK, Perle 1 x 1 AK skog, Supra 1 x 1 AK og 1 x 2 AK, Emrik 1 x 1 AK og Egon 1 X 2 VK finale. Alle 5 får vi nok se i VK utover vinteren 24 - det blir spennende!!

 

2022 sesongen oppsummert!

I 2022 har E kullet fortsatt sine gode prestasjoner og er nok så langt resultatmessig det absolutt beste kullet vi har produsert i og med at 6 av totalt 7 er jaktpremiert - herav alle 6 med 1 UK ( 2021 og 2022)

Totalt har det blitt 38 starter på høyfjell høst og vinter samt 7 starter på skog, noe som har resultatert i totalt 18 premier; 6 x 1 UK - 1 x 2 UK - 2 x 1 AK - 1 x 2 AK - 1 X 1 VK - 5 x 1 AK skog og 1 x 1 AK skog.  Dette har også resultert at vi har 3 ekvipasjer klar for VK til vinteren; Supra, Perle og Egon!!  

På høyfjellprøvene har kullet at 19 egne stander mot makkers 10,- noe som gir en effektfaktor på 65,5% !!!.  3 tomstander er registrert. 

Gode utstillingsresultater!

Egon, Exo, Emrik og Supra

Egon, Exo, Emrik og Supra

I løpet av sommeren har flere i kullet vært på utstilling og fått gode resultater.  Både Bos, Exo, Supra og Egon har fått excellent,- Egon også med Cert og Emrik har fått Very Good!

God start i AK!

Da har E kullet hatt de første startene i voksenklassen.  Først på premielisten ble Supra og Marta Ranset med 2 AK den 2.april.  Så fulgte Perle og Andreas Eliassen opp med 3 AK den 3. april og Egon og Terje med 1 AK på Altevannsprøven den 10.april!  Lovende start !

E kullet 2 år 20.mars

20.mars fylte E kullet 2 år og 19.mars presterte Bie og Bernt Plassgård 1 UK.  Det samme gjorde Perle og Andreas Eliassen den 11.mars.

Det hele har vært en utrolig unghundreise.  6 av 7 valper har prestert 1 UK og totalt har de levert 12 x 1 UK, 6 x 2 UK og 1 x 3 UK.

Et kjempekull; gode hunder og kjempeivrige og dyktige eiere og førere!!

Supra og Emrik

1 UK på Supra både løredag og søndag og 1 Uk på Emrik på søndag.  Supra ble også kåret til prøvens beste unghund.

EXO

Ny 1 UK på Exo på Vesterålsprøven februar 22

Perle

Perle har prestert 1 x 3 UK i 2021!

EXO

Exo har presstert 1 x 1 UK i 2021!

Supra

Supra har i 2021 prestert 2 x 2 UK !!

Emrik og Egon

Emrik har i 2021 tatt 2 x 1 UK og 2 x 2 UK, samt at han kom til finale i Norsk Derby!

Egon har tatt 3 x 1 UK og 1 x 2 UK.  Han røk ut i semifinalen i Norsk Derby.

Egon og Emrik er frirøntget for HD

og nye premier..

24. april på Sennaland tok både Egon og Emrik 1 UK

Så er E kullet i gang!

10.- og 11.april 21 på Altevann fikk Rokkomborres Ego 2 x 1 UK og Emrik fikk 2 x 2 UK.  Artig!

Inga og Ola Plassgård var og hentet Bine hos Andreas i Levanger.  Da måtte de også til farmor og farfar å vise henne fram og farfar er ingen ringere enn Bjørn Plassgråd!!

Inga og Ola Plassgård var og hentet Bine hos Andreas i Levanger. Da måtte de også til farmor og farfar å vise henne fram og farfar er ingen ringere enn Bjørn Plassgråd!!

Bente med Rokkomborres E Emrik og Egon

Bente med Rokkomborres E Emrik og Egon

Andreas Eliassen har henta Rokkomborres E Perle til sin samboer Randi Anette Kulseth Pedersen i Levanger.  Han tok også med seg  Rokkomborres E Bie til Bernt Plassgård (Hamar) og Rokkomborres E Bos til Bjørn Riset Sundberg (Røros)

Andreas Eliassen har henta Rokkomborres E Perle til sin samboer Randi Anette Kulseth Pedersen i Levanger. Han tok også med seg Rokkomborres E Bie til Bernt Plassgård (Hamar) og Rokkomborres E Bos til Bjørn Riset Sundberg (Røros)

Nora, Erik, Cathrine og Runar Robertsen har henta Rokkomborres E Turi

Nora, Erik, Cathrine og Runar Robertsen har henta Rokkomborres E Turi

Roger Liavik og Veronica Sivertsen med Rokkomborres Exo

Roger Liavik og Veronica Sivertsen med Rokkomborres Exo

Marta Ranset og Pål Ranset har hentet Rokkomborres E Supra!

Marta Ranset og Pål Ranset har hentet Rokkomborres E Supra!

6 uker!

Alle jentene! 2 uker

Alle jentene! 2 uker

Alle guttene!  2 uker..

Alle guttene! 2 uker..

20.mars kom endelig E kullet..

20.mars kom endelig E kullet..

Da er Bine og Billy the Kid paret!

Da ble det paring på lørdag 18. og søndag 19.januar!  Nå krysser vi fingre!

Rokkomborres RX Billy The Kid

Kombinasjonen Billy The Kid og Bine

Med denne kombinasjonen lager vi en skikkelig "linjecoctail".  Lek med linjer blir fort veldig teoretisk, men artig er det likevel :) Vi har altid hatt en forkjærlighet for Vestfjorddalen og ikke minst Vestfjorddalens Tina T og spesielt hennes kull med Drevjans Lux ( 1991).  Her kommer søskene Vestfjorddalens Famous og Buck, som tippoldemor og tippoldefar til Billy og Dreng som 2 x tippoldefar til Bine.  Vestfjorddalens Paco, som også er etter Tina T blir oldefar til Bine.

"Tromsøblodet" får vi inn gjennom Dallas T, som far til Bine og oldefar til Billy

Det nye for kennel Rokkomborre i denne kombinasjonen er Borgeflons linjer. Jenny Speed Queen ble i 2002 paret med Offerdalens Cliff som ga Borgeflons Jaga CS som er bestmor til Billy og  søsteren J-Fia Cs som er oldemor.  Borgeflons Jäger Cs fra samme kombinasjon blir tippoldefar.  Jaga Cs har i kombinasjon med Setpoints Buddy foruten Ohlsmyrens P Respect  også gitt SE Jch Ohlsmyrens P Wild Thing og Dancing Queen.  I kombinasjon med Jutevatnets Radar kommer Ohlsmyrense P Rocket Man og med Badstuåsens Bidevind kommer Ohlsmyrens P Whiter Shade of Pale.   

SE 21107/2017 Borgeflons RX Billy The Kid

Da vi valgte Eidemlias Dallas T som hannhund til kennelens 1 kull i 2014 var han kåret som årets ungpointer i NPK og akkurat fått 1 AK.  Det samme gjelder Billy The Kid.  Han er årets ungpointer i NPK 2018 og har så langt levert 6 x 1 UK, 3 x 2 UK, 3 pl. Forus Open og 1 X 1AK.  Han er anbefalt avlshund i NPK og har en viltfinneregenskap på 116,5 (NPK Datahound) og en viltfinnerindeks (Ødegård) på 123.   Med de rapporter vi har om Billy, vil det ikke overraske om han får en videre utvikling som ligner den Dallas har fått..

Billy kommer etter en kombinasjon mellom C.I.T NJCH Ohlsmyrens P Respect og SE UCH Borgeflons MP Xena.  Respect har vi tidligere benyttet som far til vårt B kull og han er behørlig presentert her på hjemmesiden under fanen B kullet.

Xena kommer etter Fjellrypas Mister Minister (som er sønn til Dallas T ) og Borgeflons Cj Pia.  

NO 31017/14 NJCH Rokkomborres A Bine

Bine er et resultat av kennelens første kombinasjon mellom NJCH NMFHh-15 Eidemlias Dallas T og NJCH Tig.  For oss har hun vært en drøm og den absolutt beste hund vi har hatt.  Hun er anbefalt avlstispe i NPK og ble Norsk Jaktchampion 3,5 år og har levert så langt 3 x 1 VK, 4 X 2 VK, 3 x 3 VK, 3 x CK, 1 x 1 AK, 2 x 2 AK, 1 X 1 UK og 1 x 2 UK.  Hun har også vært tatt ut til NM lag vinter en gang og reserve en gang.  Hun har en viltfinnerevne i VK på 119,7 (NPK Datahound).  

Tanken bak kombinasjonen Tig - Dallas var å kombinere tradisjonelt "Telemarkblod" (TIG) med "Tromsøblodet (Dallas), noe jeg synes vi lyktes godt med.  Hun fremstår som en kjempegod viltfinner, helt avslått og stille i hus, lettdressert med stor jaktlyst, meget godt hårlag og poter.

Kommentarer

20.01.2020 08:19

Nyeste kommentarer

07.03 | 08:05

Mye fine resultater fra deres hunder på starten av året, gratulerer

24.01 | 18:30

Godt Nyttår fra kokken, dokker e savnet i Tromsø. Eller er jeg og Anton å lufter husrypene deres på Kvaløya, de er i superform nå. Sees på ;)

20.01 | 08:19

Dette blir en spennende kombinasjon !

14.10 | 18:26

Finns det kvar en tispe?

Del denne siden