Rokkomborres i 2019

Rokkomborres B Nash

Rokkomborres B Nash

Nash får illustrere 2019.  Han har virkelig levert varene i år; 1 x 1 AK, 1 x 1 VK, 1 x 2 VK og 1 X 3 VK, noe som også gjør at han er blitt anbefalt avlshund i NPK og blitt far til Rokkomborres D kull.  Ellers har Ailo og Bine fra A kullet også markert seg i VK.

C kullet virker foreløpig å være litt "ut av kurs" sammenlignet med de to første kullene til kennelen.  Vi satser på at de kommer sterkere igjen til nesteår.

Mer om de forskjellige kullene i 2019 kan leses under kullenes egne faner. 

Bine skal pares !

Da er det klart at vi parer NJCH Rokkomborres A Bine med Borgeflons RX Billy the Kid, når hun løper i november/desember.  Les mer om paringen på fanen E kullet

Patrika har fått 7 valper; 4 tisper og 3 haner.  Les mer om kombinasjonen under fanen om D kullet

Patrika har fått 7 valper; 4 tisper og 3 haner. Les mer om kombinasjonen under fanen om D kullet

Da nærmer høstsesongen seg!

Rokkomborres Ailo

Rokkomborres Ailo

Da er bandtvangen over og høstsesongen er straks igang!  Nok en gang blir det en spennende høst for Rokkomborres! 

I a kullet er ihvertfall Ailo og Bine klar for start;  Bine stiller nå førskommende helg i Harstad, så blir det NNM på Saltfjellet og Altevann siste helga før jakta.

B kullet forventer jeg skal fortsette å markere seg på en positiv måte;  Luna meldes å være i god form etter nedkomsten tidligere i år og Nash og Felix rapporteres å være godt i rute.  Blir ikke overrasken om flere fra dette kullet tar VK biletten i løpet av høsten :) 

C kullet håper jeg vi får se både Leina og Cara til start.  Hugo starter en dag til helga i Harstad og en dag på Altevann.  

Så venter vi jo kennelens D kull ca 1.september.  Røntgen viser at Patrika er drektig med 8 valper,- så dette blir spennende.  

Da er Patrika konstatert drektig!

Da er Patrika konstatert drektig og valper kommer 1 - 2. september!!!

Da er Patrika paret med Rokkomborres B Nash.  Les om tankene bak paringen på fanen merket D kullet Pat & Nash

Da er Patrika paret med Rokkomborres B Nash. Les om tankene bak paringen på fanen merket D kullet Pat & Nash

1 VK kval og 3 VK finale til Rokkomborres B Nash og Hans Simensen på Hedmark og Opland sin prøve.

1 VK kval og 3 VK finale til Rokkomborres B Nash og Hans Simensen på Hedmark og Opland sin prøve.

Etter en tung vinter presterte Bine 2 VK i kval under NM Vinter og 3 VK semifinale.  Dermed ble det finalestart (bildet), uten at vi lykkes i finalen!   Uansett ei fin NM helg!

Etter en tung vinter presterte Bine 2 VK i kval under NM Vinter og 3 VK semifinale. Dermed ble det finalestart (bildet), uten at vi lykkes i finalen! Uansett ei fin NM helg!

Patrika  ble paret med NJCH Ohlsmyrens Rocket Man i desember, slik at valper ventes medio februar.  Les mer om paringen på fanen om D kullet !!

Patrika ble paret med NJCH Ohlsmyrens Rocket Man i desember, slik at valper ventes medio februar. Les mer om paringen på fanen om D kullet !!

2019

Ja hva kommer 2019 til å bli for Rokkomborres?  Det som får høyeste prioritet nå på kort sikt er å få meg selv og hundene i form etter min hofteoperasjon like før jul.  Etter høstjakta har det ikke blitt veldig mye bevegelse på hundene (eller meg), så vi har et bra stykke arbeid å gjøre, før vi kan erklære oss klar for nye konkurranser.

Er veldig spent på B kullets videre utvikling i året som kommer.  Luna og Felix har jo begge tatt steget opp i VK og prøvestatistikkene til Nash, Kalle, Krutt og Bølla Bella er svært interessante med tanke på en videre utvikling i AK.

I C kullet ligger det nok en masse potensial og det virker som utfordringen blir å foredle og kontrollere dette i voksenklassen ??  I Hugo som vi selv har, ser jeg en masse positive ting - men fortsatt er han nok noe ung i hodet  🙂, så vi satser på et en god treningsperiode - med mye fugl, kan sette ting på plass.

Patrika ble paret 10. desember, så det blir jo veldig spennende å se om og hva hun leverer som Rokkomborres D kull i midten av februar!

Vi lar et jaktbilde av Patrika og Bine illustrere inngangen på et nytt og spennende år !

Vi lar et jaktbilde av Patrika og Bine illustrere inngangen på et nytt og spennende år !"

Nyeste kommentarer

07.03 | 08:05

Mye fine resultater fra deres hunder på starten av året, gratulerer

24.01 | 18:30

Godt Nyttår fra kokken, dokker e savnet i Tromsø. Eller er jeg og Anton å lufter husrypene deres på Kvaløya, de er i superform nå. Sees på ;)

20.01 | 08:19

Dette blir en spennende kombinasjon !

14.10 | 18:26

Finns det kvar en tispe?

Del denne siden