2023 sesongen


Da må vel 23 sesongen være avsluttet og Rokkomborres E Bos (bildet) har løftet hodet og ser framover mot 2024 og kommende vintersesong.


I 23 har vi sett en del Rokkomborres på premielistene; Evigunge NJCH Rokkomborres B Nash har nok en gang markert seg med 1 x 2 VK og 1 X 3 VK NM kval. Søsteren B Luna har prestert 2 x 3 VK i Sverige.


Fra D kullet har Elo fått 1 AK og tatt steget inn i vinnerklasse og i

E kullet har Bos levert 1 x 1 AK, Perle 1 x 1 AK skog, Supra 1 x 1 AK og 1 x 2 AK, Emrik 1 x 1 AK og Egon 1 X 2 VK finale. Alle 5 får vi nok se i VK utover vinteren - det blir spennende!!

Nytt familiemedlem;  Itza`s Ole

I Mai ble vår Rokkomborres Emrik paret med Storskarsstindens B Itza og 7.juli ble det født 9 valper.


I utgangspunktet skulle ikke vi ha valp fra dette kullet, men etter besøk hos oppdretter Anne Maj Krogh ble en hannvalp med hjem til Bjerkvik.


Etter vår oppfatning er dette en svært spennende kombinasjon.  Itza er etter Ørntuas Mauk og Ørntuas Mille og hun har en en alder av 4 år  prestert 6 x 1 VK,, 4 VK vinter finale 2023

Vintersesongen oppsummert!

Da er vintersesongen over og en del Rokkomborres har markert seg også i vinter.  Det vi har oversikt så langt er at Rokkomborres B Luna har prestert 2 x 3 VK i Sverige og NJCH Rokkomborres B Nash 2 VK på Saltfjellet.


I E kullet har BOS og Emrik klart 1 AK, Supra har prestert 1 x 2 AK og Egon har 2 VK finale i Alta.   Artig med 5 kvalifisert for vinnerklasse i dette kullet.  De fylte 3 år 20.mars.


Gledelige resultater, men samtidig litt ergelig at Egon gikk glipp av res.Cacit og Emrik har gått glipp av 2 x 1 VK p.g.a. dårlig dressur..  Så her har vi litt å jobbe med fram mot høsten :)


På bildet er det Egon som "ser framover" mot kommende  apporttrening!! 


2 VK på Egon

På Vestfirnnmark Fuglehundklubb sin prøve i Alta 14. 4. 23 presterte Egon 2 VK  finale.  Bare en lurvet apport fratok han Res.cacit.

1 AK på Rokkomborres E Bos

19.mars - dagen før han fylte 3 år, presterte BOS og Bjørn Sundberg 1 AK!! Det er 5. i kullet med 1 AK 

1 AK på Emrik


Emrik kom til start tidligere enn planlagt og på MTFK sin prøve på Altevann 5.mars klinket han til med 1 AK.  Nå er det 4 i kulle som har VK biletten klar før de er 3 år.

2023

Nytt år og nye muligheter..  I år det knyttet stor spenning til om de nye VK hundene fra E kullet kommer til  å bemerke seg , tross sin unge alder.

Bine som vi ser på bildet er nok pensjonert, men Egon kommer til å starte noen ganger i VK og Emrik skal vi forsøke på stille i AK utover vinteren.