1 VK på Egon

Høstsesongen startet med et brak!  På MTFK sin prøve på Altevann slo Egon til med 1 VK i sin første start i vinnerklassen.  I finalen på søndag ble det for mye "møllers tran"

Hele gjengen...

Fra venstre Rokkomborres Egon, Exo, Emrik og Supra

På utstilling i Harstad 22.mai fikk Egon Exc.BK1.CK.Cert.1 BHK.BIR og Emrik VG.BK.4.BKK

1 AK til Egon

20.mars var E kullet 2 år og 2. april åpnet Rokkomborres E Supra og Marta Ranset premikontoen med 2 AK på Andenes.  3. april fulge Andreas Eliassen og Perle opp med 3 VK og 10. april på Altevannsprøven toppet Rokkomborres Egon og Terje det hele med 1 AK.

Flere premier til E kullet!

Andreas og Perle

11.mars fikk Andreas Eliassen og Rokkomborres E Perle 1 Uk og 19.mars,- siste dag som unghund, fikk også Bernt Plassgård og Rokkomborres E Bie 1 UK.  Dermed avslutter E kullet sin unghundperiode med totalt 6 hunder med 1 UK av 7.  

Fine premier i Lofoten!

Rokkomborres E Supra og Marta fikk 1 UK både lørdag og søndag på Lofotprøven og ble kåret som prøvens beste unghund.

Emrik og Terje fikk også 1 UK på søndag.

1 UK på Rokkomborres Exo

Årets første premie;  Rokkomborres Exo og Veronica Sivertsen presterte 1 UK på HVFK sin Vesterålsprøve.

Nytt år og nye muligheter!

Fra Sennalandsprøven sist vinter!

Da er vi igang med 2022 og håper og tror at Rokkomborres skal vise seg fram på en fin måte også i år.   Fra D- kullet regner jeg med at Elo og Ole Ivar blir aktiv og fra E- kullet håper jeg det blir  flere som kommer til start før de fyller 2 år i mars!

For vår del blir det nok fokus på de to unge guttene.  Blir nok ikke mange starter før de går over i AK, men noen blir det nok.   Skal også forsøke å få Bine såpass i form at hun kan slenge med i et par prøver og kanskje gjøre en innsats under vinter NM.   Vi har vel også bestemt oss for et siste kulle på Bine når hun løper i April.