Tilbakeblikk

Da Ole Ivar og meg tilfeldigvis møttes på Storslett i høst var faktisk hunder fra alle 5 kullene til stede

Nå like før høstsesongen drar i gang kan det være artig med et lite tilbakeblikk.

Kennelen Rokkomborre ble startet i 2014, da først kull kom til verden.  Senere er det kommet 4 til, slik at vi totalt har produsert 5 kull på tilsammen 41 valper.  De to siste kullene er D kullet , som kom i 2019 og E kullet som kom i 2020.  På grunn av Corona og ung alder er det bare 3 fra disse to kullene som er kommet til start på prøve så langt.

Av totalt 41 valper er likevel 22 kommet til start og disse har produsert tilsammen 76 premer, hvorav:

21 x 1 UK, 7 x 1 AK, 8 x 1 VK, 4 x 2 VK, 6 x 3 VK, 1 x 4 VK, 1 x Cacit, 1 x res.Cacit, 4 x CK og en rekke 2 og 3 premier i AK og UK.

2 er blitt jaktchampion og kennelen har vært representert på pointerlaget i NM høst (1 gang) og NM vinter (2 ganger).

Ganske fornøyd etter 7 år s "kenneldrift".  Nå går det nok mot slutten,- kanskje vi lager ett kull til med Bine til våren,- men da er det ihvertfall slutt 🙂

 

 

Nye premier på unggutta!

På Sennalandsprøven presterte ungutta nye premer.

Etter2 X 2 UK forrige helg, sikret Emrik seg Derbybilettet med 2 fuglearbeid med reis og sin første 1 UK.

Egon fortsatte trenden fra forrige helg og med 1 fugletaking og 1 fuglearbeid med reis ble det ny 1 UK.

Nå er det stopp for unghundene ( og de andre) for vintersesongen.  3 premier på 3 starter er vi kjempefornøyd med.  

Så var E kullet i gang!

12,5 mnd. gammel stilte Rokkomborres Egon og Emrik til start på Midt Troms Fuglehundklubb sin prøve på Altevann.

På lørdag ble det 1 UK på Egon med 3 fuglearbeid, 2 med reis og 2 UK på Emrik med 1 fuglearbeid uten reis.

Og som om ikke det var nok ble de også stilt på søndag;  Egon med 1 fuglearbeid med reis og 1 uten ( hvor revolveren til dommeren klikket) og 1 UK og Emrik med 1 fuglearbeid uten reis og en ny 2 UK.

1 UK til Rokkoborres D ELO

Da har D kulle kommet i gang.  19.mars presterte Rokkomborres D Elo og Ole Ivar 1 UK.  Kjempeartig !!

Nytt år og nye muligheter!

Da er det nytt år med blanke ark!  I 2021 er det kanskje først og fremst D-kullet vi håper skal vise seg fram.  De er nå 1 år og 4 mnd. så de bør ha en perfekt alder for vinterens unghundprøver.. 

E kullet er nok i yngste laget (20.mars 2020), men hvem vet?  gode tilbakemeldinger kan kanskje tyde på at noen finnes på startlisten utpå våren.   Det er nok likevel til høsten vi tror og håper disse skal markere seg skikkelig🙂

C-kullet har vært tyngre å "få igang".  Selv mener vi fortsatt at vår egen Hugo har et potensial, slik at han vil få sine sjanser også i vinter.  Det virker også som om Cara, Leina og Chappa "brygger på noe" - så vi krysser fingre!

Ellers regner vi med gode tilbakemeldinger fra Ailo, Luna, Nash og flere fra A og B-kullet!!    Og så får dere ha oss unnskyldt at vi stadig er så opptatt av disse jaktprøvene 🙂  Det aller viktigste er selvsagt at alle dere er fornøyd med hundene,- prøvestart eller ikke!!

 

Søskene Rokkomborres Egon og Emrik speider inn mot det nye året og lurer på hva det vil medføre :) De er nå 9 mnd. og det skulle ikke forbause om noen fra dette kullet kommer til start på prøve allerede i vinter. Til høsten bør de ihvertfall kunne vise seg fram..