Slutt for TIG

Så var det slutt for TIG! En drømmehund på alle måter,- en fantastisk familiehund og ikke minst jakt og prøvehund. Hun var starten på vår kennel Rokkomborres.

Tig ble Norsk Jaktchampion og ble stilt totalt på 41 jaktprøver. Hun leverte 4 ganger 1 VK, hvorav 2 ganger med Cacit og en gang med CK. Ellers 3 ganger 2 VK, 1 gang 3 VK, 1 gang 5 VK og 1 gang 6 VK + 1 AK og 2 UK. Hun hadde excellent cert på utstilling.

Hun ble brukt 3 ganger i avl. Første gang med Vattvikens Joker, hvor det kom 3 valper. Av disse ble 2 jaktpremiert.

Neste paring var med Eidemlias Dallas, hvor det kom 11 valper. Av disse er 8 stilt på prøve og 4 er jaktpremiert,- alle med 1 AK eller bedre. 1 er blitt Norsk Jaktchampion.

Siste kullet var med Ohlsmyrens Respect. Her kom det 7 valper hvorav 6 er stilt på prøve og alle 6 er jaktpremiert. 3 med 1 AK så langt.

20.mars kom E kullet !!

Da er valpekassen testa! Valper ventes om noen få dager!

2 AK til Hugo !

Da er premiekontoen åpnet for C kullet i voksenklassen!  Rokkomborres C Hugo m/ Per Kristian Bruun som fører, fikk 2 AK på Senja idag.  Hugo jobbet hele dagen på vanskelig gjennomslagsføre og kun manglende reis hindret høyeste premie.

Bine er bekreftet drektig!

Da har ultralyd bekreftet at Bine er drektig med flere valper!

Bine og Billy er paret!

Da er Borgelons XR Billy the Kid paret med NJCH Rokkomborres A Bine.  

På fanet E-kullet står det mer om denne kombinasjonen!

En mindre i flokken

Starten på 2020 ble ikke av det helt lystinge slaget!  Vestfjorddalen Tøtta har vært en del av Rokkomborre helt fra 2009.  Hun startet oppløftende som prøvehund og fikk fort 1 UK og 2 pr. i Fjällpokalen i Arjeplog i 2010.  1 AK fikk hun 3 år gammel, men i VK har hun aldri klart å hevde seg.

Etter 50 starter stoppet vi henne som prøvehund i 2014 og hatt henne som jakthund og familiehund, helt til at helsemessige forhold gjorde at vi måtte avslutte dette kapitelet.  Det er artig med hund og det er trasig når de må forlate!