Da er Patrika paret med Rokkomborres B Nash. Les om tankene bak paringen på fanen merket D kullet Pat & Nash

1 VK kval og 3 VK finale til Rokkomborres B Nash og Hans Simensen på Hedmark og Opland sin prøve.

Etter en tung vinter presterte Bine 2 VK i kval under NM Vinter og 3 VK semifinale. Dermed ble det finalestart (bildet), uten at vi lykkes i finalen! Uansett ei fin NM helg!

Patrika ble paret med NJCH Ohlsmyrens Rocket Man i desember, slik at valper ventes medio februar. Les mer om paringen på fanen om D kullet !!

2019

Ja hva kommer 2019 til å bli for Rokkomborres?  Det som får høyeste prioritet nå på kort sikt er å få meg selv og hundene i form etter min hofteoperasjon like før jul.  Etter høstjakta har det ikke blitt veldig mye bevegelse på hundene (eller meg), så vi har et bra stykke arbeid å gjøre, før vi kan erklære oss klar for nye konkurranser.

Er veldig spent på B kullets videre utvikling i året som kommer.  Luna og Felix har jo begge tatt steget opp i VK og prøvestatistikkene til Nash, Kalle, Krutt og Bølla Bella er svært interessante med tanke på en videre utvikling i AK.

I C kullet ligger det nok en masse potensial og det virker som utfordringen blir å foredle og kontrollere dette i voksenklassen ??  I Hugo som vi selv har, ser jeg en masse positive ting - men fortsatt er han nok noe ung i hodet  Smiler, så vi satser på et en god treningsperiode - med mye fugl, kan sette ting på plass.

Patrika ble paret 10. desember, så det blir jo veldig spennende å se om og hva hun leverer som Rokkomborres D kull i midten av februar!

 

Vi lar et jaktbilde av Patrika og Bine illustrere inngangen på et nytt og spennende år !"