Valper 10. februar ?

Paringen ble gjennomført 10 - 11 og 12. desember, så da forventer vi nedkomst ca 10.februar Smiler

Vestfjorddalens Patrika og Ohlsmyrens P Rocket Man
Da planlegger vi Rokkomborres D kull når Patrika løper nå i høst(November?):
Vestfjorddalens Patrika
I 2016 ble Patrika mor til vårt C kull, i kombinasjon med Jutevatnets Birk. Her kom det 9 valper. Av disse er 9 er 5 kommet til start i UK og 3 av disse har oppnådd 1 UK og en 2 UK. Summen av tilbakemeldinger fra eierne av dette kullet, gjør at vi ønsker å gjøre en ny paring på Patrika.
Patrika er et resultat av en inseminering mellom Kvithøvdlias Nazze og SE Njch Vestfjorddalens Black Luck. Hun er en middelstor kraftig tispe med et kraftfullt godt revierende søk og en fuglebehandling, som får innhuga pointerentusiaster til å bli rørt. I en alder av 7,5 år er hun totalt stilt 35 ganger på jaktprøve og har prestert 1 x 1 UK, 1 X 2 AK og 2 x 1 AK, 2 X 1 VK og 1 x 1 VK CACIT. Hun er elitehund i NPK. Når hun er stilt relativt lite på prøver skyldes det uheldig løptids-tispunkt.
På høsten har Patrika sin beste tid, med en brutal inngang på fugl, helt presis og en «drepende reis» er hun en fornøyelse å jakte med. På vinteren får hun av og til ikke tilstrekkelig betalt for disse gode egenskapene.
Patrika er tett Vestfjorddals-avlet, med en innavlsgrad på 10,1, hvor Vestfjorddalens Tina T er gjennomgående som mor til far (Black Luck) og oldemor og tipp tipp oldemor på morsiden (Nazze). Tina T sine bravader som konkurransehund og ikke minst avlstispe er velkjent.
Patrikas far Vestfjorddalens Black Luck (Black Luckys Kawass – Vestfjorddalens Tina T) er en omdiskutert herremann. Han er SeNJCH og ligger bak i linjene til en rekke av dagens «stjernepointere» som Eidemlias Dallas T, Black Luckys Ingo, Black Luckys Molly, FN Isa og Jimsrypas Kitty.
Patrika er selv så tett avlet at vi velger å bruke en hannhund, som bare i liten grad bærer tilsvarende linjer (innavlsgrad 3,24 over 6 generasjoner)

NJCH Ohlsmyrens P Rocket Man

 NjCh,anbefalt avlshund i NPK, med en imponerende merittliste: 2 x 1 UK, 2 x 2 UK, 8 x 2 AK, 1 x 1 AK, 5 x 1 VK, 4 x 2 VK,  1 x 6 VK, 1 X CK og 1 x CACIT.

På morsiden til Rocket Man kommer SE JcH Borgeflons Jaga Cs. Jaga er også brukt i kombinasjon med Setpoints Buddy hvor C.I.T.NjCh Ohlsmyrens p Respect,  SE Jch Ohlsmyrens P Wild Thing og  P Dancing Queen kommer.

På farsiden til Rocket Man finner vi Jutevatnets Radar,- en resultat og avlsmessig legende som bærer velkjente Vestfjorddalslinjer og indirekte er et resultat av    suksesskombinasjonen Vestfjorddalens Tina T og Drevjans Lux (1991) .  Tina T, som er oldemor til Radar, er i kombinasjon med Black Luckys Kawass også mor til Patrikas far Vestfjorddalens Black Luck.

Rocket Man er brukt 4 ganger i avl og har 24 valper etter seg.  I kombinasjonen Ørntuas I Ibis (2015) ble det 5 valper, hvorav alle er premiert på jaktprøve.  Mest kjent fra dette kullet så langt er Ørntuas J Juni, som i skrivende stund ligger an til å vinne Pointercupen Høyfjell Høst 2018.