2012

1. jan, 2013

Da er 2012 over og vi har feira romjul og nyttår på hytta.  Året har vært både positivt og negativt for Rokkomborre.  Positivt fordi vi fikk både Aron og Tøtta opp i vinnerklasse og negativ fordi det ikke ble resultat av paringen med Tøtta og Joker.

Aron har hatt en positiv utvikling siste del av sesongen, og det ser ut som han har stabilisert søket, stort - men sammen med fører.  Tøtta kan fortsatt være litt ustabil i samsvar med løpetid, men når hun er i slag så er hun virkelig god.

I romjuia har vi fått fine treningsturer på et utfordrende føre.  Gjennomslag og dyp sne på fjellet har vært vanskelig for hundene.

 

18. nov, 2012

Vi klarte ikke å vente på is og scooterføre og tok skiene fatt.  Inn på lørdag og ut på søndag; fin skitur på 4 timer hver vei.  Hundene fikk jakte begge veiene og vi så en del fugl, men den var veldig lett og vanskelig.

På bildet ser vi at isen har lagt seg til Strømmen, omentrent til hytta vår.  4 cm tykkelse i helga, så to uker til, så er vi der på scooter.

11. nov, 2012

For en farsdag !!  Kjempevær, masse ryper, snille ryper og en dag hvor hundene overgikk seg selv... kjempeartig !  På bildet har Tøtta "spikret" enkeltfugl..

7. nov, 2012

Da har skuffelsen lagt seg og vi har begynt å gjøre nye vurderinger angåen paring til våren.  Se "Tøtta skal pares".

22. okt, 2012

Det ble en skuffende tur til Veterinær og ultralyd i dag 22 dager etter siste paring;_ hun er tom !!  Utrolig irriterende og skuffende !!