2014

6. nov, 2014

Nå blir det stadig mørkere her nord og vi såvidt siste restene av sola, men snart snur det igjen og mørketidslyset blir blått og vi skimter nysola i toppene utover januar.. Da er det tid for vintertrening og jakt for to og firbeinte!! Dette bildet er tatt på Altevann sist vinter.

3. nov, 2014

Under helgas klubbmesterskap i Norsk Pointerklubb avd. Trøndelag ble Rokkomborres Ailo kåret til beste unghund.  Ingen av unghundene hadde tellende fuglearbeid, men Ailo vant som beste søker. Ikke verst bare 9,5 måned gammel.  På bilde ser vi Olav og Ailo klar til start.

29. okt, 2014

Fin jakt, men vi bommet litt på området,- så det ble ikke den helt store fangsten.

På bildet ser vi Bente og Bine.

8. sep, 2014

Nei denne høsten har vi ikke vært i "dytten" og resultatene har uteblitt.  I NM ble Aron stilt av Per Dahle og han gikk ut i kvalifiseringen,- ble for åpen.

Tig derimot startet glimrende i kvalifiseringen og gikk til semifinale på søk.  Kun en med godkjent fuglearbeid på partiet.  I semifinalen var hun imidlertid ikke på nett og kom aldri helt i gang med sitt søk. Likevel mener jeg det burde holdt til å være med til andre runde, mens dommerne mente nok var nok ( bullshit!!)  

Lar et bilde av Aron inspirere oss til det som det egentlig dreiser seg om; Jakt !!! og nå drar vi til Finnmark - så får prøver være prøver...

1. sep, 2014

I helga var det NNM i regi av Midt Troms Fuglehundklubb, og det hele ble ingen stor opplevelse for Kennel Rokkomborre.

Tig som ledet uttakscupen for NM lag før høstsesongen og som skal til NM på Kongsvold i neste uke, - hadde et godt førsteslipp i kvalifiseringen.  I andre slipp tar hun kort stand på et fjellrypekull,- avanserer og tar en kylling,- spytter den ut og fortsetter som en unghund etter neste kylling!  takk for farvel...og jeg drar til NM med "bange anelser!"

 

Tøtta gikk godt i begge sine slipp i kvalifiseringen og gikk videre til finale på søk.  I finalens første slipp var hun imidlertid tilbake til gamle synder og formatet ble for lite og puslet.  Vi avslutter Tøtta som VK hund med dette som siste forsøk..