2017

15. mai, 2017

Etter 2,5 år hos oss i nord har Patrika igjen vendt nesen sørover og er nå hjemme hos Ole Ivar på Notodden.  Hun har gitt oss mange fine stunder og ikke minst på vanskelig høstdager har Patrika vist oss sin kvalitet og "gode leveranser". 

8.april var hun 6 år - absolutt i sin beste alder.  Hun fortjener flere starter i VK og kanskje ett kull til?

23. apr, 2017

Da ble det løpetid, først på Bine og så på Patrika, og dermed er vintersesongen over!  De var påmeldt til Altevannsprøven (22. og 23.april), men måtte trekkes.

Vi får se oss fornøyd med en 1 VK CK og en 2 VK CK, samt deltagelse på pointerlaget med sølv NM Vinter.

2. apr, 2017

Da er premiekontoen åpnet for B kullet;  Rokkomborres Bølla Bella var først ute med 1 UK forrige helg og denne helga fulgte Rokkomborres Krutt opp med 2 Uk.  Se B kullet sin egen side.

2. apr, 2017

På NM vinter kval. fikk Bine 2 VK CK og videre til semi. I Semifinalen gikk hun glimrende og var lenge rangert som beste søker. Hun kom ikke for fugl, men på slutten av siste slipp ble det observert en fugl i lufte og dermed sjanse på fugl og Bine havnet utafor lista på 6.

2. apr, 2017

Fra høyre Ole Ingebrigtsen og Jimsrypas iOS, Jim Theodorsen og Jimsrypas Kitty og Terje med Rokkomborres A Bine. Det ble sølv på laget,- bare hårfint fra toppen av pallen